Prettig (samen)werken.
Om er samen een succes van te maken. 

Tevreden klanten en een succesvolle organisatie.
Dat begint met tevreden medewerkers.

Employee Experience als sleutel tot succes

Mensen doen zaken met mensen. Niet met organisaties. 'People pay checks, not buildings' geeft ook aan dat mensen het verschil maken. En toch laten organisaties hun medewerkers vaak zwemmen in hun werkzaamheden, waarbij sommigen zelfs kopje onder gaan. Dit geeft vaak een negatieve werkbeleving - ook wel employee experience genaamd. 

De noodzaak van prettig (samen)werken

Een belangrijke randvoorwaarde om te kunnen prettig (samen)werken is het hebben van een gemakkelijk te begrijpen en te gebruiken digitale werkruimte. De frustratie van het niet kunnen vinden van informatie, het steeds opnieuw uitvinden van het wiel en het niet makkelijk kunnen delen van informatie met interne en externe teamleden kan een ongelooflijke domper op het werkplezier hebben. Tel daar de verspilling van kostbare tijd bij op en een goede digitale werkruimte wordt pure noodzaak. 

The Battle for Talent

Getalenteerde medewerkers hebben de banen voor het uitkiezen. Een organisatie die rekening houdt met hen wensen en die de Employee Experience centraal stelt, zal aantrekkelijker zijn voor talenten dan organisaties die dat niet doen.

Een prettige en veilige digitale werkruimte is een goede basis voor Employee Experience.

Het hebben van een digitale werkruimte (digital workspace) waar medewerkers prettig kunnen (samen)werken is tegenwoordig een basisvoorwaarde. Het gemak van hun consumentenwereld willen medewerkers terugvinden in hun werk. Maar gemak mag niet ten koste gaan van privacy en veiligheid. ​WorkAIR in combinatie met Nextcloud of ownCloud combineert dit, zodat zowel de medewerkers als de organisatie er voordeel bij hebben.